Veckans planer!

Åhh godmorgon måndag! Åhh alltså jag har ju sååå mycket att berätta angående förra veckan och min Stockholmsvistelse. Men då jag har jobbat hela helgen har jag inte haft tid att skriva eller fixa med bilder så det ska jag göra idag! Jag lovar er ett inlägg med allt från Youtubeevent till frukostar och härliga eftermiddagar i Stockholm till buset vi gjorde i torsdags jag och Jossan, imorgon 🙂

Veckan är härlig. Jag har mycket spännande projekt just nu och jag har tre dagar att ägna heeelt åt mitt egna. Troligtvis kommer det mesta av tiden gå åt till att lära mig klippa film, jag har planerat att min första VLOGG ever ska släppas denna veckan , hur spännande?? 🙂 Såå veckans planer ser ut enligt följande:

P.S Förresten ni anar inte hur lycklig jag blir att ni blivit mer aktiva och kommenterar här inne. Det peppar mig till att blogga! Fortsätt med det, cause I love it!!

Idag: Ska kicka igång med Yoga innan jag ska möta upp Casandra för några fotograferingar i stan och på stranden. Sen blir det hemmajobb, hämta paket och planering inför vloggen och blogga innan Casandra kommer för att planera en workshop vi har på torsdag, 🙂

Tisdag: Gymträning först, seeeeen ->Hemmajobb och hemfärd till Väranmo i några dagar för att få hjälp med hur man klipper vloggen och lite mys med Hanna, Philip och övriga familjen <3

Onsdag:  Yoga först sen fokus VLOGG kan jag säga! Vilken dag skulle ni vilja att släppa vloggen förresten? Någon specifik dag i veckan ni tror ni behöver dem lite extra? Söndagar? Help me!! 🙂

Torsdag: Jobb på TM och nyöppning för Hallarna (gamla Eurostop). Kika förbi för tusan! På kvällen håller IAMPROUD workshop på min frisörsalong här i Halmstad 🙂

Fredag: Jobb på TM och sen nooooo plans! Kan ju vara bra att ha det så ibland med? 😉

Hur ser er vecka ut? 🙂

PUSS! <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!