Det som händer i Stockholm, stannar tydligen inte där!

Godmorgon hörrni!

Så skönt det var med en heldag hemma igår, hade lite jobb att ta igen då jag inte plockade upp datorn från resväskan alls under helgen 🙂 Blev hemfärd till Värnamo igår kväll istället, skönt att kunna ha hela dagen här idag för jobb och lite annat.

Sååå Stockholm förra helgen. Vilka dagar jag hade. Ska jag börja från onsdagen kanske? Blir enklast så 🙂

Onsdag:

Efter en lång tågresa ( inte längre en vanligt men blev åksjuk såklart, så kände som en evighet) möttes jag av ett fantastiskt och soligt Stockholm. Jag gick på stan en runda i väntan på att Flisan skulle sluta jobbet för att sedan inta tacoonight. Så mysigt. Vi pratade långt in på kvällen och bara njöt av varandras sällskap.

Torsdag:

Jaa vad ska man säga. Jag åkte tunnelbana helt själv, bara det är ju en bedrift i sig denna underbara dag. Åkte dock en så jag var en timme för tidigt till mötet men värt det. Jag är så mycket hellre för tidig än för stressad av all trafik i Stockholms tunnlar. Njaaaa, tror fan inte Stockholm här något för mej…. Lär va där oftare numera men är nog faktiskt ingen storstads bo, simple as that!

Anyways, det var dags för möte hos min communitybyrå Splay och scooore på den. Vilket ställe och vilka människor som jobbar där. Så sjukt inspirerande och jag är så glad att de vill ta sig an mig och det jag håller på med och lyfta det till en ny nivå. Tack Splay, ni kommer definitivt inte ångra er!

Därefter mötte jag upp Flisan för lunch på Orange County, jag äter alltid Pokeabowls när jag är i Stockholm. Ett hett tips, käka där. Såå gott 🙂

Efter några timmar på stan va det dags för bus med Jossan. Jaaa, jag har väl någon 30 års- kris eller nått men fick för några veckor sedan för mig att jag skulle vara galet snygg i näspiercing. I samband med det fick Jossan för sig att pierca naveln så said and done. Efter ett nervöst sammanbrott, likblekt ansikte och tankar som ” Sophia, skärp dig, du kan inte gå ut genom denna dörren utan att göra det, du kommer ångra dig” satte jag mig i stolen och lät alltså Tyron köra en nål genom min högra näsborre. Jaa mamma, du märkte ju det inte ens. Så orolig som jag varit att du skulle bli sur så ser du det inte ens. Erkänn snyggt då? JAG TOTAL ÄLSKAR DEN och längtar tills jag får sätta i min ring 🙂

Följt av att ännu en gång möta upp Flisan för att denna gången käka burgare på Phils och sedan hemfärd med tunnalbanan utmed gröna linjen. Underbar dag!

Fredag:

Egentligen hela anledningen till att jag åkte till Stockholm va för Youtube eventet som en PR byrå bjudit in mig på, men jösses vad jag hann med saker. Bland annat ett träningsevent med Best of you och en megamagisk buffefrukost innan det var dags för YOUTUBE BOOTCAMP med Relatable och massa andra Influencers. Mötte upp Stefani som jag följt på instagram jag vet inte hur länge tillsammans med några andra innan vi begav oss mot Googles kontor. Såå himla roligt och så inspirerande. Jag är mer taggad än någonsin på att starta kanalen nu.

Avslutade denna magiska vecka med en tågresa hem fär jag spillde iskallt bubbelvatten i hela knät och sätet. Kommentaren från granne va ”Åh nej va surt”. jag ba aaa kan man ju säga, har du en servett, Hon ba näää. Nähe okej. Den hade visst skakats om lite i påsen. Hehe så kan det gå.

PUSS på er!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!