Q/A inför nästa VLOGG!

Heeej babes! Vloggandet är i full gång. Helt plötsligt får man en helt nytt perspektiv på sitt jobb för jösses va tid det tar att redigera filmer och klippa och joxa. De som säger att jobba med sociala medier inte är ett ”riktigt” jobb, ska passa sig, det tar så oroligt mycket mer tid än vad man tror. MEN, fan så roligt det är. Svårt i början dock, jag får hjälp med första Vloggen som släpps nu på MÅNDAG, då den var alldeels för krånglig för mig att klippa. Men sen ska jag göra det själv, ni får ha överseende såhär i början babes 🙂

Planering är ju A och O i livet, i alla fall enligt mig 😉 Så jag har ju redan börjat planera nästa Vlogg, alltså den som kommer upp på måndag om 1,5 vecka 🙂 Jag tänkte köra en frågestund där jag svarar på alla frågor ni önskar ha svar på av mig 🙂 Allt mellan himmel och jord kan det va. Vad jag käkar till frulle? Något ni fortfarande undrar kring mig och P och det faktum att jag faktiskt skulle varit gift vid detta laget? Hmmm anything! Kommentera här eller på instagramdirekt om ni vill vara anoyma 🙂

Och för er som inte börjar prenumerera på min kanal ännu, gör det här för att hålla koll på när mina videos släpps 🙂

ÅHH SÅÅ KUL! 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!