Hemmakväll och skärgårdsdoktorn!

Godmorgon härliga fredag. Äntligen lite blå himmel genom fönstret. Ett tips är att slopa allt som har med rullgardiner och persienner att göra, enklare att vakna på mornarna ( säger hon som tog en rejäl sovmorgon med aja ;))

Igår hade Hallarna (gamla Eurostop) premiär för den nya delen av köpcentrat som har byggts i år nu. och för er som inte vet vad Eurostop varit tidigare har det varit ett litet, minimalt köpcentrum som nu då har blivit Hallarna och går från 30 butiker till hela 90 butiker. JÄÄTTEROLIGT för Halmstad verkligen, något som behövs. Men med start idag börjar butikerna ha öppet till 20! Alltså 20! Det är fan sent enligt mig. Så om ni undrar vart jag håller hus denna fredag är det på TM till klockan 20 och sen framför datorn med en stor skål med Hemmakväll kollandes på Skärgårdsdoktorn. Yepp, thats my friday night!!

Vad har ni för helgplaner? <3

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!