Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Här kommer alla känslorna på en och samma gång!

Shiiit, har precis spelat in nästnästa veckas vlogg, Q/A vloggen och hjälp va frågor som trillat in kring mig och P, vårt break-up och hur jag tog mig vidare. Tårar har runnit för faaaan va längesen det va jag tänkte på honom, eller ens tänkte på hela situationen. Det blir så overkligt, det känns som det aldrig har hänt, som att han aldrig har bott här (fatta ni att han har bott här, i min lägis!!!) eller som att vi aldrig ens har haft ett liv ihop. Det är ju liksom inte ens längesen, egentligen, bara ett och ett halvt år en liksom… Aja, ni får se när vloggen släpps nästa måndag. Imon är det dags för vlogg nummer 1 och jag väntar just nu på att få den skickad till mig, sen ska jag väl spendera resten av kvällarna denna veckan att klippa frågevloggen, hur fan nu det ska gå 😉 hahaha.

NU ska jag kila ner och slänga in en maskin tvätt:) Ville bara kika in och önska er en magisk söndag!

PUSS!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Sophia Anderbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!