Två höstfavoriter!

Heeej finisar! Alltså min externa hårddisk har lagt av… Den bara ville inte fungera helt plötsligt och jag ba, nänä okej, TIIIMMMY, typ! Timmy är min räddare i nöden på jobbet när det kommer till teknik. Han kan allt och jag hoppas han kan hjälpa mig… Please, låt inte alla filerna vara skadade!!

Tänkte visa upp mina härliga jackor som jag visat upp tillsammans med Bubbleroom på instagram. Jag blev helt kär i båda två, fast det är helt olika stilar. Dunisen är sååå varm och go, den kommer jag älska när Halmstad visar sig från sin blåsigaste sida i vinter och den rosa, jag vad behöver jag säga mer än att den är rosa och ljuvlig 🙂 I love them. Dunjackan hittar ni här och den rosa här .

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!