Happy Halloween!

Goodmorgon mina favoriter och ursäkta min frånvaro!

Det har inte riktigt gått som på räls här. Hårddisken är fortfarande trasig och jag har jobbat på TM som en galning de senaste två dagarna.. Dessutom hade jag fattat fel när det kommer till Splays Halloweenfest. Jag trodde det var imorgon, men den är ju idag, i Stockholm.. hehehe. MEN Fia löste det såklart och idah är det fredag OCH ROADTRIP!

Wow, det var så längesen jag va på Halloweenfest! Typ min och Ps förlovningsfest 2015, hehhe! ( lite gamla bilder därifrån då)

Jag och Hanna är såååå pepp på detta 🙂 Häng med på instastory. Där kommer drt uppdateras flitigt. Det ska också fotas för bloggen samt filmas för nästnästa veckas vlogg 🙂  Har ni sett vloggen som kom upp i måndags? Vad tyckte ni? 🙂 Nästa vecka blir det en låååååång vlogg med alla era frågoe. Allt från hur det känns att bli lämnad 1 månad innan sitt bröllop, till hur man tar sig igenom ett breakup, till tankar kring att straffträna efter man käkst onyttigt. Så mycket blandat ni inte vill missa 🙂

Ha en underbar fredag!

Puss!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!