Så snabbt allt kan förändras!

Godmorgon kompisar. Ja, vart ska jag börja. Jag är nog fortfarande lite chockad och skakig men det börjar succesivt släppa. Efter en så fin helg i Stockholm, att det ska sluta i kaos sen. Så snabbt allt kan förändras. Jag tänker att jag kommer berätta mer om helgen sen, när jag har mer feeling. Jag smällde nämligen med ett vildsvin igår. Precis när jag kommit till Värnamo och påväg till mamma och Stefan för att hämta Elsa, kommer de tre stora grisar skenandes ut ur skogen. Dena ena vände, den andra hann precis före, men inte den tredje… Jag träffar honom förmodligen i huvudet och det bara flyger plast från vänster front. Jag tror jag skriker och lyckad få stopp på bilen. Jag försöker lägga i ettan för stt komma närmate kanten men lyckas inte, hela växellådan är förstörd. Tårarna sprutar och jag öppnar försiktigt dörren, benen skakar och jag kan inte resa mig, inte ännu. Grisen ligger en bra bit bort, död och det enda jag kan tänka är stackars gris och hur i helvete gick det med bilen ( är det inte otroligt, hur dum är man?). Jag är oskadd hörrni, vilket är huvudsaken. Chockad och skakig men inga skador… Tacksam för kvinnan som stannade och hjälpte mig med allt, ringa mamma och polisen och att hon stannade tills mamma kom. Tacksam för att det i samma sekund kom jägare som kunde ta hand om grisen direkt så jag slapp, tacksam för min mamma och Stefan som kom direkt och som tagit hand om mig inatt. Jaa tacksam till livet. Sjukt hur snabbt något kan förändras och hur illa det hade kunnat gå… va rädda om er <3

Bilen hämtades av bärgaren igår, jäkla massa otur med den bilen alltså…

Nu väntar jag på mamma som ska köra  hem mig till Halmstad, ska bli skönt att komma hem. <3

Va rädda om er!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Usch! Tur att det gick bra med dig!

  Susanne Johansson Stewart 2017-11-10 09:46:03
  Svara
 • Oh, var förbi Värnamo jag med igår, men åt andra hållet, om man visste hur mycket vilt det är precis intill vägen skulle man köra försiktigare, men så tänker man att: ”det händer aldrig mig.” Gott att allt gick väl, det finns bara en av dig och din familj är nog innerligt tacksamma att det var ett vildsvin som satte livet till. Har suttit framför datorn, inlindad i soffan i en filt och sett och lyssnat på dig. För en sådan som mig, van vid gammelmedia, är en halvtimme en lagom tid, man får en känsla för personen och hinner tänka mellan klippen. På det hela taget ett fantastiskt vlogginlägg, du är naturlig, cool, klok och är värd stor kärlek och respekt. Och Elsa… <3

  Malin 2017-11-06 22:53:49
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Åh vad jag blir glad över din kommentar! Så glad att jag kan inspirera dej <3
   Jaaa manm lär sig att vara extra försiktg på vägarna. Tack snälla! <3 kram!

   fiiaan 2017-11-08 13:23:57
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!