Jag har hämtat mig och ny video uppe på kanalen!

God förmiddag hörrni 🙂

Jag har hämtat mig. Igår var en konstig dag. Kände mig allmänt nere och fortfarande chockad och skakig. Men efter en god natts sömn känner jag mig på banan igen, skrämmande hur snabbt allt kan gå och hur man faktiskt får ett uppvaknande när sånt händer…

Nu på morgonen har jag roddat med försäkringsbolagen och grejjat med bilen.. Hoppas den går att laga och att det inte är fööööör stora skador å den, vill ha tillbaka min pärla.

Dock till något roligare. Idag släpptes andra videon på min youtubekanal där jag svarar på era frågor kring ALLT i mitt liv. Otroligt mycket frågor kring Patrik och hur jag lyckades ta mig igenom ett break-up en månad innan vårt planerade bröllop. Också massa frågor hur man boostar självkänslan och bland annat hur man gör för att INTE tvångsträna efter man käkat ”onyttigt” 🙂

Missa inte 🙂

PUSS!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!