Helgens snabba Stockholm!

Dessvärre är min klänning FORTFARANDE slut men jag har hittat lite likvärdiga till er här och här (adlinks)

Heeej hörrni! Äntligen lite bilder från vår snabbvisit i Stockholm om allt blir lite kaosigt när jag och Hanna ska iväg någonstans. Bilresan gick kanon upp, tills några mil ifrån Nyköping när Hanna får ett sms från sin mamma att hennes festoutfit till kvällen ligger kvar hemma på köksbordet. Man ba ahh okej, vi vänder ju inte. Hon fick gråta och vara lite ledsen fram till Nyköping sa jag och sen släpper vi det för att istället hitta en lösning. Butikerna i Stockholm har ju öppet länge, så direkt när vi checkat in på hotellet blev det till att ge sig ut på shoppingrunda. Allt löser sig, såklart!

Därefter var det dags att köra sig iordning och tro mig, det var fakeblod everywhere när jag var färdig. Men Teknikmagasinets fakeblod är enkelt att ta bort (haha hej reklam ;)) Nä men skämtosido, ingen reklam, våra latexsår och blodet är grymmast! Jag körde på en skottskadad catwoman som under kvällen utformades till en stackars katt som cyklat omkull när hon cyklade från Halmstad till Stockholm tidigare på dagen. det hörs tydligen väääldigt tydligt att man inte kommer från Stockholm även när folk har druckit. 😉

Splay bjöd på en hejdundrande Halloweenfest där det var dans långt in på natten innan det blev mosbricka och hamburgare hemma i hotellsängen. Då Hanna glömde sina kläder hemma hann vi ju aldrig käka middag innan vi stack till festen.

Efter en god natts sömn och en hotellfrulle rullade Gogen hemåt Halmstad igen (eller ja, vi hann ju bara så långt som till Värnamo innan svinet bestämde sig för att köra huvudet i min front). Ännu en snabbvisit i Stockholm för min och Hannas del, vi är vana vid att köra Stockholm på 12 h numera 😉 Dock älskar jag denna typen av galna grejjer att göra, spontant, stressigt men helt underbart 🙂

Jag filmade en massa så nästa vlogg som kommer nästa måndag blir givetvis en vlogg från Stockholm 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!