En vecka kvar!

Godmorgon hörrni! Här har ni en tjej sol fortfarande ligger kvar i sängen, kollar ut och det börjar regna. Höst! Kul att cykla till jobbet idag, mmmmmm så blöt och så man kommer va. Kalla mej bekväm men ahhh, jag känner mej helt naken utan min bil. Jag kör inte bil speciellt ofta, men vetskapen av att ha den är ju skön.

I helgen har jag för första gången ledigt. Kan inte minnas när jag hade en ”ledig” helg och inte skulle iväg senast. Inga direkt planer, mer än att filma vlogg och fixa ett samarbete och sen på söndag fota med Mariette. Okej, hade visst en del planer ändå. Sånt räknas ju faktiskt också.  Dock kanske det är vad jag behöver, det har ju varit ett jäkla flängande på mig de senaste veckorna. Kan va bra stt hålla sig lite på hemmaplan 😉

På tal om regn och så, imon var det en vecka kvar tills jag och mamma åker ner till Spanien för att hälsa på mormor och morfar i några dagar samt att jag äntligen SKA få träffa Allis!! Förstår ni hur skönt det ska bli med lite sol och värme? Underbart!

Mysfredag på er babes!

Puss!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!