Ny favoritbh och mjuka brallor

I ett samarbete med Trend House, BH-n här och brallorna här.

Godmorgon hjärtisar! Trevlig söndag på er! Har ni en fin helg soo far? En annan har ju varit ledig, minns inte när jag hade en heeelt ledig helg sist utan några planer eller jobb. Jobb hemma har det blivit ändå dock och nu inväntar jag Mariette för en photoshoot här hemma 🙂 Den ska dokumenteras via filmning så den kommer upp som vlogg sen 🙂 YAY!

Meeeeeen låt oss snacka om bilderna, BH-n och brallorna. Alltså jag orkar inte. Kör just nu en haul med Trend House på min instagram där jag visar upp flera av mina höstfavoriter, bland annat dessa, bh-n och de svarta poptrashbrallorna i velvet. Dessa är det bästa komplimentet till jeans, så mjuka, så sköna och sååå snygga!

Ni får 20% på hela Trend House sortiment med koden ”Fia20” fram tills 00:00 inatt! happy shopping 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!