Stockholm och Halloweenfest på några timmar!

Vlogg-allert hörrni! Måndagar har ju kommit till att bli vloggardagen, och hjälp vad jag älskar det! Jag har nu, efter två vloggar som jag klippt själv, börjat komma in i det och märka att WOW, detta är ju faktiskt min grejj 😛

I veckans vlogg får n följa med på förra helgens spektakel, upp till Stockholm på Halloweenfest hos Splay och allt där i mellan. Vi handlar bland annat ett kilo godis och Hanna glömmer sin festoutfit hemma ( vi har varit i Stockholm tre gånger på ett år ihop och alltid händer det något). Hanna kommer förmodligen vara med en heldel i mina vloggar framöver, satan vad jag älskar henne alltså. För er som inte vet är hon min svägerska, alltså lillebrors flickvän 🙂

Hoppas ni gillar vloggen och glöm inte prenumerera så ni inte missar några videos 🙂

Ni har redan börjat fråga om jag kommer släppa fler vloggar per vecka då ni önskar det. NI ÄR SÅ SÖTA! men just nu tänker jag hålla det till måndagar ett tag då jag inte vill lova er något som jag inte kan hålla 🙂 Hoppas det ändå känns okej 🙂

PUSS!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!