Vem vill åka på billig weekend i höst?

I samarbete med Hotelspecials.se .

Heeeej hjärtisar. När detta inlägget publiceras är jag på väg till varmare breddgrader (japp tidsinställt is the shit). Jag må älska sol och värme och långresor men hur skönt är det inte att bara få komma bort ett tag. Om det så bara är en natt är det väl underbart att få skämma bort sig själv med en hotellnatt följt av storstad eller kanske spa, hotellfrukost och goda middagar. Man kan ju samla lika mycket energi på en natt som man kan på en vecka kan jag tycka. Detta var något jag och P (mitt ex) var grymma på. Vi åkte ofta bort någon natt eller två, bara för att lyxa och mysa. Det var även något jag ofta gav bort i present, istället för en opersonlig pryl är jag mer för att ge bort en upplevelse att dela med någon man tycker om.

Nu i november kör Hotelspecials en kampanj som heter HotelWeek. Den innebär att man mellan den 21- 27 november kommer ha möjlighet att boka 4-5 stjärniga hotell  för 500/600 kronor per 2 personer för 1 natt! Det kommer även finnas lyxigare rumsalternativ, exempelvis deluxerum som brukar vara större eller ha fler faciliteter, till ett pris av 900 kronor. Hur grymt är inte detta? Ett urval mellan cirka 40-50 hotell kommer att finna, så det är bara välja och vraka!

Jag vill nu ge er möjlighet att få förtur. För allmänheten kommer denna kampanjen vara publik den 21 november, men ni har möjlighet att få förtur genom att prenumerera på deras nyhetsbrev. På så vis kommer ni ha möjligheten att boka denna kampanjen redan den 20 😀  Som en VIP- bokning, bara för er 🙂 Prenumerera på nyhetsbrevet här för att få förtur till denna grymma kampanj. Skäm bort dej själv i höstmörkret vettja, du är ju värd det såååå mycket!

För övrig info, kika in på kampanjsidan här 🙂

Nu när vi var i Stockholm bodde vi på coola hotell Hellsten tillsammans med Hotelspecials. Mitt på Norrmalm låg detta fantastiska och udda hotell. Hotellet har tidigare varit lägenheter och de hade behållt den där familjära känsla samt en kunglig nish på det. Det kändes modernt men otroligt fräsch gammeldags!! 🙂 Verkligen ett tips om ni vill besöka storstaden 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!