Spanish update!

Heeej fredag! I skrivand stund ligger jag under en palm intill poolen vi har runt lägenheten vi bor i. I lägenheten bor jag, mamma, mormor och morfar som är nere en månad. Jag är så glad att vi bestämde oss för att åka ner hit, jag och mamma, det var längesen vi reste tillsammans.

Påtal om solstol och palmer, VARFÖR bor jag i sverige på vintern? Jag ställer mej frågan varje år och jag har aldrig något vettigt svar. Jag gillar inte vintern, jag gillar inte mörkret och jag gillar inte kylan, punkt! Jaja kanske tills nästa år, vem vet?

Tills dess tänker jag njuta av sånna här trippar, man ska ju vara glad över dom och att man har möjlighet. Även om det endast är 4 dagar denna gången är det 4 dagar av sol och världens bästa sällskap!

Nu ska jag sola vidare lite till innan jag drar mig uppåt för en dusch och middag. Förhoppningsvis möter Allis upp oss också, YAY!!

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!