Grym Beachclub på Gran Canaria!

Pensionärigt, tråkigt och lugnt har övergått till behagligt, mysigt och fantastiskt.

Jag har verkligen underskattat Gran Canaria innan, tyckt sakerna jag överst nämner plus lite till kring detta stället men nu, efter 5-6 ggr där nere, har jag ändrat mej. Efter 4 fantastiska dagar i San Agustin ( som faktiskt är ett pensionärsställe) har jag ändrat min bild av denna ö. Det är behagligt väder, och med det menar jag mellan 25-30 grader och att det är lönt att duscha på kvällen ( luftfultigheten är inte 100% så att man ser svettig ut 0 minuter efter duschen igen),  det är en rimlig flygtid på 5 timmar från Köpenhamn, här finns noll mygg ( vilket det definitivt gör i asien) och möjligheterna till att hitta på saker är faktiskt stora.

Jag slopar inte asien, ja älskar asien MEN jag höjer GC här ( gran canaria) för jag tycker fan det är riktigt kanon!

En av dagarna tillägnade jag Allis, min bästa Allis, som numera bor där nere (aja hur sjukt) och jobbar för Apollo. Vi tog bilen till fantastiska Anfistranden och placerade våra rumpor på varsin solsäng på Maroa Beachclub! Lugnt, skönt och fantastiska solsänger. Egen nedgång till vattnet och helt sandfritt! Stranden vid Anfi är dek finaste på GC men den är också av den anledningen FULL AV MÄNNISKOR! De har nämligen importerat sand från karibien hit för att få de där riktigt klarblås vattnet, superfint verkligen!

Så funderar någon på att åka till GC, besök Anfi och Maroa Beachclub, lovar er, you gonna love it 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!