Spanien randoms och tips!

Godmorgon hörrni, fredag igen 🙂 Underbara fredag! Här blir det relativt lugnt dock, jobbar till 20 ikväll och sen blir det bara hem och slappa. Tänkte köra lite hemmaspa med bad och även cykla förbi hemmakväll för lite godis. Har börjat kolla på Rederiet igen också, hahah inte mycket som slår Tre kronor och rederiet. Minns ni?? Kanske shoppa något också eventuellt? Det är ju Black Friday idag. Såg att Madlady har 30% på allt och de har fått in såååå mycket snyggt. Ser att dem fortfarande har kvar mina favoritbrallor också, tips tips. Klicka här så kommer ni till brallorna nedan 🙂 Behöver också fylla på Ritualsförrådet, mums!

Aja, tanken var mest att jag skulle visa upp lite fler härliga bilder från Gran Canaria, nu ska jag hålla mig hemma ett tag. Kroppen skriker ”Snälla Sophia, sluta fläng ett tag nu” och jag känner ”ahh okej jag ska”. Men drömma om lite sol kan man ju göra ändå, eller hur? Enjoooy en underbar fredag finisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!