Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hallå Gran Canaria, läget??

Måndag = Vloggdag! En helt ny vlogg är uppe på kanalen nu, från semestern på Gran Canaria förra veckan 🙂 Sol, bad, familj, vänner och p-bot, typ 😉 Hoppas ni gillar den 🙂

Nästa vecka tänkte jag köra en pratvlogg igen, där jag tar upp saker kring kropppositivitet och annat 🙂 Har ni något speciellt ämne ni skulle vilja att jag tog upp? Skriv gärna till mig med tips, jag vill höra allt ni vill se 🙂 Vi gör ju detta tillsammans, eller hur?? 🙂

 

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Sophia Anderbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!