Okej, jag ska vara ärlig och säga en sak: Jag är kvar i september, i allafall rent mentalt, inte fysiskt då, för då är jag ju här. Duuuh! Men ja, ni fattar. Det känns som det va nyss jag stod och firade in det nya året och såg så mycket fram emot 2017 och allt som skulle hända. Det är december på fredag och vart tusan har detta året tagit vägen? Känns helt ofattbart om jag ska vara ärlig. Samtidigt får man ju bara hänga på, och maxa det mesta av tiden så mycket som det bara går, samtidigt som man ska stanna upp, reflektera och samtidigt leva i nuet. Haha det är fan inte lätt att vara människa.
Jag minns att jag bakade satan förra året, för att fylla upp bloggen med så mycket recept som möjligt. Som ni säkert ha märkt har mina recept blivit färre, jag älskar fortfarande att baka men jag har helt enkelt inte haft tiden till det, jag har prioriterat annat och annat att skriva här. Meeeen jag planerar att bli bättre på det. Jag saknar mina bollar extremt mycket ð Dock kommer det inte överösas med bak inför julen här iår. Jag kommer absolut baka lite grann (tror jag) typ lussekatter och sånt, klassiska saker ni vet samt lite andra saker, men jag kommer inte stressa ihjäl mig för att leverera recept till bloggen, det finns ju andra bakbloggar som står för den biten ð Däremot tänkte jag dela med mig av några grymma saker jag bakade förra året, såhär lagom till första advent på söndag. ð
På tal om det, jag behöver adventspynta, stjärnorna ska upp, idag!!
PUSS!!! Och happy bak! ð
Mintkakor, recept här.
Hasselnötschokladpraliner, recept här.
Digestiverocks, recept här snickersfudge här
Nötchoklad med tomteskum, recept här