Tack November!

Sååå låt oss se vad som hänt i november hörrni, i almanackan står det att jag ska adventspynta och baka lussebullar imorgon. Så känns rimligt att tacka av november INNAN vi påbörjar december och all dess förberedelse. Så lets see…

En tur till Stockholm för att vara med på Splays halloweenfest ihop med min härligaste Hanna. Underbart rolig roadtrip som slutade i full katastrof med att jag smällde med ett vildsvin och bilen, totalt kvaddad. Billös fram lagom till jul ser det ut som, men det har löst sig ganska bra hittills, hur hållar jag på liiite till 😉

Det har varit en grym månad jobbmässigt sätt. Jag medverkade i Expressen efter rumpbilden ovan, samarbete med Trend House och Hotel Specials har varit superduper kul! Glöm inte den snygga BH-n hörrni, den är absolut amazing, så mjuk och skön i spetsen också! Brallorna lika så. Tror jag kör på exakt den outfiten på årets sista Weeks Out på Boom Boom imon, Velvet Poptrash och spetsbh-n, mums! 🙂

Sen har man ju varit ute på vift lite också, några dagar på Gran Canaria med härligaste sällskapet mådde jag absolut inte dåligt av!! Sol, bad, mängder med mat, kanonshopping och förmodligen världens bästa sällskap! Åhh vad november har varit fylld med kärlek!

Nu blickar vi väl fram mot årets sista månad, känns galet konstigt men ändå så kul på något sätt, herregud att 2017 snart är slut. Men hur tusan ska 2018 bli? SÅÅÅ SPÄND! Meeen först lite julmys I guess 🙂

 

PUSS BABES!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!