Jag ska försöka mitt bästa att älska min kropp idag!

Jag ska försöka mitt bästa att älska min kropp idag!”

Ibland, när jag känner mig lite inspirationslös (vilket jag gör ibland ;)), googlar jag på bodypositive quotes för att hitta något härligt att dela med mig av till er. Igår, i samband med att jag satt och fixade bilderna ovan, hittade jag detta: ”Jag ska försöka mitt bästa att älska min kropp idag!”.

Något jag har fått lära mig sen jag var liten och gick hos psykolog är att ta en dag i taget. Jag är sämst på det när jag inte tänker på det men ger jag mig själv en liten påminnelse om det är jag bättre på att anamma det jag gör just här och just nu. Vi är också fantastiskt duktiga på att sätta höga krav på oss själv. Mål ska vara riktlinjer, inget som får oss att må dåligt för att vi eventuellt inte klarar av dom. Så idag vill ja att du fokusera på att göra ditt bästa! Vilka saker kan du göra för att må så bra som möjligt i din kropp, just idag? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!