Självkärleksmåndag- Hur lär man sig älska sin kropp?

Godmorgon måndag och mina absoluta favoriter. Hur mår ni? Jag mår alldeles ypperligt, jag svävar lite på moln just nu, och ni kommer väldigt snart får veta varför jag gör det, jag lovar <3 Har inte velat nämna något för man vet ju liksom aldrig hur livet blir meeeeen nu känner jag mej redo att snart berätta!!

Ni vet vad som gäller på måndagar by now va? Japp, en ny video uppe på kanalen men idag med ett helt nytt tema som jag döpt till Självkärleksmåndag! Detta temat kommer vara återkommande och jag kommer att prata rom mängder av olika saker som har med kropp och självkänsla att göra. För ut var; Hur lär man sig älska sig själv? 8 tips på hur du kan lära dig att älskar dig själv helt enkelt. Missa inte och snälla kommentera om ni har önskemål på videos eller andra tips till självkärleksmåndagar framöver 🙂

PUSS och ENJOY!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!