För mysigaste vintern!

Godmorgon hörrni 🙂 Nu ska jag strax iväg till frisören och placera min rumpa i i stolen för några timmars omhändetagande. Enligt omröstningen på instagram blir det en förändring och jag tror jag håller med, vänta bara tills ni får se. Detta kommer bli sååååå nice 🙂

På tal om hår (inte alls egentligen men ändå), någon mer än jag som är en sucker för myskläder? Jag byter alltid om, det första jag gör, när jag kommer hem från jobbet, till något mjukt och som inte sitter åt! Det är väl det bästa som finns. Dessutom är det ju som absolut mysigast, denna tiden på året, när man kan tassa runt i varma, mjuka och gosiga set hela vinter. Allra mest på julafton, hur härligt är det inte?

I förra veckan fick jag hem mängder med set från Madlady som jag visade upp i en haul i söndags, men tänkte att jag ville visa er här också. De är nämligen de perfekta mysseten, antingen till dig själv eller i julklapp. Snygga, bekväma och såååååå mysiga! Mitt absoluta favvoset, det översta, är dessvärre slut men det kommer snart in igen!

Inlägget innehåller adlinks!

Mjukisset – Got Heavy pearls Khaki, här (klick!)

Mjukisset – Got heavy pearls brown, här (klick!)

Mjukisset- Softest Khaki, här (klick!)

Mjukisset- Millenial Dream, här (klick!)

Mjukisset- Ebony Dream, här (klick!)

Mjukisset – Raining pearls light grey, här (klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Alltså så galet fina!! Hur är de i strl? Blev sugen på att beställa den softest khaki! Eller ebony dream! ????

    Sara 2017-12-09 23:16:52
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!