Mysigaste julkalendern!

God förmiddag kompisar! Här sitter jag, i mjukiskläder och jobbar. Det är strax dags för att klippa lite vlogg, sen får det bli lunch, därför efter kommer Casandra på fika och ikväll blir det Solsidan på bio samt thaimat efter det 🙂

Klantig som jag är tappade jag min mobil i ett stengolv igår, kapput med heeeeeela skärmen. Hur knäpp i huvudet är jag? jag jobbar på teknikmagasinet, berättar för alla kunder hur viktigt det är att ha skärmskydd, så har jag det inte själv?? SNÄLLA ge mig styrka. Åh jag va så sur och arg och ledsen. Samtidigt är det världsliga ting, löjligt men fett irriterande!!!!

jag har faktiskt sjukt mycket julkänsla iår, jag vet inte om det beror på att jag faktiskt satt upp mina julstjärnor eller om det är för att man har vant sig vid att det är storm, regn och rusk? :p haha. I vilket fall som helst va det längesen jag hade julkänsla och otroligt längesen jag ägde en adventskalender. Så roligt att få hem en från Yves Rocher för att testa deras här liga produkter. Hittills har jag fått handtvål och handkräm i deras fantastiska julkollektion, nagellack, parfym, bodylotion och duschtvål. Såå mysigt.

Har ni testat deras produkter? Kan verkligen rekomendera att göra badrummet juligt med deras juldofter. Handtvålen här och handcremen här 🙂  (adlinks)Återkommer med recentioner av deras produkter allt efter som tänker jag. Har med åren börjat bry mig om allt det där med hudvård och så, ska ju vara viktigt säger dem. Kanske hittar jag min nya favorit?? 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!