Ett självkärlekstips!

Godmorgon mina fina, och otrolit  glad lördag på er. Visst är lördagar härliga, nästan som fredagar, oavsett om man jobbar helg eller inte,  är fredagskänslan något alldeles extra! <3

Just för att det är lördag vill jag kika in med ett självkälekstips, det passar knappast bättre än på en lördag, inte sant? Helgerna är ju ändå heliga. Har man barn så är dom lediga, har man inte det så är man kanske själv det. Är man inte ledig har man ändå möjlighet att umgås med vänner och familj och man har den däe speciella helgkänslan i kroppen som är så underbar, oavsett om man jobbar eller inte, eller hur?

I min senaste vlogg på youtube körde jag självkäeleksmåndag som tema, där jag gav mina bästa tips på saker att göra för att lära sig älska sig själv. Ett utav tipsen är något jag verkligen tror hjälper. Det lyder: Gå runt naken ( eller i underkläder) . Jag fotar ju mig själv i underkläder dagligen för att inspirera er till att alla kroppar dugar. Detta har definitivt hjälpt mig till själv acceptans när det kommer till min kropp. Testa! Snälla du! Naken, eller i underkläder, jag lovar dej, du kommer lära dig älska din kropp snabbare. Du komer acceptera den för vad den är, illa kvickt! Testa, vad är det värsta som kan hända? 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!