2:a advent och julklappstips!

I samarbete med Daniel Wellington!

Godmorgon söndag och glad andra advent till er mina favoriter! <3 Hoppas ni har en fantastisk söndag framför er. Jag är ledig, och det blir lite av den sista lediga tiden på några veckor nu innan julhandeln på jobbet drar igång riktigt, så jag ska verkligen försöka njuta. Av advent, av mys, lite hemmajobb, underbart sällskap och kanske lite julklappshopping.

Har ni påbörjat julklappshandlingen? Alltid lika svårt tycker jag. Dock har jag några julklappar kirrade i form av klockor från Daniel Wellington. Jag har sagt det förr, säger det igen, jag har aldrig varit en klockmänniska, förens nu. I am in looove!

Men favorit är fortfarande Classic Petite, men denna gången med melrosearbandet runt, med svart urtavla och roséguldsdetaljer. HEAVEN 🙂 Visst blir ni också shoppingsugna? Använd koden ”Fiaanderberg” för 15 % på hela deras sortiment. Julklappsboxarna är helt fantastiska. Redan inslagna i lyxig förpackning med ett litet armband eller ett extra klockarmband som tillbehör. På bilderna är det Bundle 1 och Bundle 6 som visas 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!