Jag är kär!

Flisan, du satte ord på känslorna med detta quote, så bra och så sant! <3

Okej hörrni, det är något som jag inte har berättat för er. Jag har helt enkelt velat hålla det för mig själv då man aldrig liksom riktigt vet vart saker och ting kommer sluta här i livet. Så istället för att dra igång något valde jag att istället hålla det för mig själv tills jag kände mig redo att berätta. Och det känner jag att jag är nu.

Jag är kär. Så supermega kär och sååå jäkla glad! Jag ska se hur det går att sätta känslor på hela denna situation, jag har inte kunnat det hittills till någon av mina närmsta, känns som jag bara svamlar och ler typ. Men jag ska försöka. Inte trodde jag att det bara skulle komma en person som skulle ge mig tillit tillbaka igen, inte trodde jag heller att det skulle vara möjligt att känna såhär och att det dessutom skulle vara såhär enkelt, efter allt som hände förra året. Tårarna rinner nu, jag har så svårt att beskriva det jag känner. Att något bara kan kännas så självklart. Hur vet man? När folk i min omgivning har beskrivit känslan att träffa rätt har jag bara tänkt: men vaaa, hur fan vet man, hur känns det?

Jaa ångest är ju inte involverat iaf, heller inte ledsamhet och tvivel, man bara känner, man bara vet. Det som så många har sagt till mig och som inte gått att beskriva, det känner jag minsann nu.

Rasmus heter han, och hur vi träffades? Jag raggade upp honom på Eurostop skulle man kunna säga, tänk vad väggarna hade varit annorlunda målade om det inte varit han som skulle gjort det (japp, han har målare som yrke). Vi skojjar redan om den pensionär jag är i jämförelse med honom, japp, jag har nämligen hittat mig en yngre man, det trodde jag minsann never och det känns som jag kan vara mitt galna och flummiga jag ut i fingerspetsarna.

Så ja hörrni, jag har adderat en person till i mitt liv, som gör mej så enormt glad och lycklig. Mest så att ni vet och inte undrar vad han är för nisse med tillhörande Mops (Märta the pug) när han dyker upp här, i vloggarna och på instagram lite då och då.

Shit vad livet kan ändras, inte trodde jag att  2017 skulle sluta med pojkvän. Men det är väl det som är det härliga med livet, det går aldrig ta för givet och det kan hända precis vad som helst. <3

Spread looove hjärtisar! ( har inte hunnit få någon bild på honom ännu, lovar att jag kommer bli betydligt mer aktiv med kameran gentemot honom hädanefter. ;))

PUSS!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Men ååååh så härligt!!! Jag blev lämnad 4 månader efter mitt bröllop. Trodde aldrig att jag skulle hitta kärlek igen. Sen dök HON upp. När jag som minst anade det och som mest behövde det. Och jag visste inte heller att allt kunde vara enkelt och så rätt. Det var inte den personen jag skulle vara gift med helt enkelt. Vet hur det är att bli bränd ända ner till fotknölarna. Du är en inspiration och alla dina bilder sprider så mycket positivitet. Love it! Fortsätt vara DU. Kram <3

  Elin 2017-12-28 10:48:53 http://nouw.com/egillberg
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Åhh låter helt underbart! Men det är verkligen så, när man som minst minst anar det! All lycka till er! <3

   fiiaan 2018-01-01 14:16:23
   Svara
 • Men åh! Underbara fina du som ger så många av oss läsare sjukt mycket glädje och inspiration. Tror inte jag är ensam av dina läsare att säga detta men DU ÄR SÅ VÄRD DET! Det är med ett knivhugg i bröstet jag hittade dig på instagram i samband med att det tog slut med ditt ex. Var så ledsen för din skull och gjorde så ont. Så underbart att det har dykt upp en Rasmus i ditt liv! Önskar dig verkligen all lycka till i livet ❤️ Det är du så värd!

  Julia Andersson 2017-12-14 07:59:50
  Svara
 • ÅÅÅÅÅHHHH jag blir sååå glad, finns ingen om är så värd det som du!!!! Jag går själv igenom en otrolig svår period just för tillfället med mycket ångest, grubblande och tårar pga ett tufft uppbrott som tagit min energi denna höst.. Men vet du vad?! Just i denna period är du en extra bra förebild för du är ett bevis på att allt går så länge man tror på sig själv och inte låter idioter till killar ta över ens tankar! Tack för att DU finns och inspirerar varje dag och grattis, jag önskar er alla lycka! Puss och kram!

  Moa 2017-12-13 22:43:12
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Såå jävla rätt. Pussypower it is! man är värd att må så bra som man bara kan finaste du! Jag skickar all pusspower jag kan till dej, tack snälla du! Stooor kram

   fiiaan 2017-12-14 14:49:08
   Svara
 • Va härligt Fia!!! Tänk att vi båda hittade rätt tillslut. Puss och lycka till ❤️

  Ellinor 2017-12-13 19:16:50
  Svara
 • Du hör de säkert så ofta att de blir tjatigt men wow vilken inspiration du är, du visar på ett så härligt sätt att allt är möjligt här i live bara man vill! Och Lycka till med killen, så roligt!

  Kelly 2017-12-13 12:35:07
  Svara
  • Svar på Kellys kommentar.

   Tack finaste finaste du! <3 För dina fina ord men också för att jag får inspirera dej! Stor kram

   fiiaan 2017-12-13 12:36:45
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!