Myslunch och outfit – fredag!

Jacka här || T-shirt här || Byxor här (adlinks)

Godmorgon hörrni! Åhh jag har verkligen lovat mig själv att bättre på att ta mer bilder och dokumentera det jag gör. Det har varit en tråkig blogg att läsa det senaste har jag känt men det ska bli bättre. Känns enklare nu med när Rasmus inte är en hemlighet längre, då kan jag mer och mer börja visa mig med kameran tänker jag 🙂

Gårdagen va härlig, en julfrukost på Hallarna (gamla Eurostop) följt av lite fix med nya telefonen jag fick hem häromdagen, bloggning, planerning av samarbeten, mail och sen ett mysigt lunchstopp med Casandra på Spisen. Alltså jag älskar att dem har börjat med husman! Gårdagens lunch, KÅLPUDDING!!

Jag köpte även ett skärmskydd till min nya Honor 9 (japp ibland lär man sig av sina misstag) och beställde ett nytt skal till den aswell 🙂

Kvällen bestod av julgodisbak med Rasmus, alltså Palla honom <3 Är det tillåtet att va såhär glad? OH YEAH, its is 😉 Idag drar vi till Julmarknad på liseberg men först, vloggning inför kommande surprise vlogg i nästa vecka samt filmning av ett samarbete med Madlady som kommer nästa vecka 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!