Blir man galen när man är kär?

Under tiden jag servade kunder mitt i julruschen la sig ett täcke av snö på marken här i Halmstad igår. Jag kan inte minnas när det liksom låg kvar snö på marken sist, måste varit ofantligt många år sedan. Jag gillar väl egentligen inte snö, heller inte vintern, men iår kan jag faktiskt uppskatta det, blir man galen när man är kär kanske? Haha jaaa något händer ju i huvudet, det går ju liksom inte tänka på något annat. Att jag skulle uppskatta snön trodde jag minsann aldrig! Det är knepigt hur något kan kännas så himla rätt, två veckor känns redan som flera månader, som vi alltid känt varandra. Det är fint, och tryggt! Likadant känns det med hans familj (har också lovat att säga att jag har en väldigt trevlig svärfar ;)) , man pratar som om det på något vis alltid varit så. Känslan är ju såklart underbar, och givetvis helt obeskrivlig. Det går inte beskriva med ord, man förstår först känslan när man känner den själv! Och när det väl kommer, då är det bara tuta och köra . Det är farligt att låta rädslan hindra, men så lätt när man en gång blivit sårad. Men Sanna sa till mej en gång, är det rätt så är det lätt! Så sant, så sant! Man förtjänar att må bra, så tillåt dej själv vara glad<3

Gårdagen spenderades som sagt på jobbet. Därefter hade jag en pojkvän som handlat räkor med tillbehör så det blev snabbt hem till soffan för en kväll med mat och film, somnade som en sten vid 23 om jag inte missminner mej och vaknade sedan klockan 04 och skrev detta inlägg. Tänkte tidsinställa det för att inte verka som en crazy person men what THE hell, vi kör 😉

Kanske ska sova lite till? Jobb hela dagen idag med och ikväll väntas julbak, som inte gjordes häromdagen pga av trötthet btw! 😉

Angående det mysiga setet på bilden, vänta tills imon på Instagram, då får ni en haul och rabatt där den blandannat är inkluderad.

Puss!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!