Ny måndag, ny vecka!

Heeej hörrni. Och heej iegn måndag!

Hoppas ni har haft en goare morgon än mig, vaknade med världens migrän idag på morgonen så sovit tills nu, typish! Blir inte många knop innan jag drar till Hallarna för att kämpa mig igenom 3 timmar med stängningen där, men det ska nog gå bra 🙂 Hoppas på relativt lugnt.

Helgen har bestått av jobb, det har varit enormt mycket att göra uppe på Hallarna i helgen. Julhandeln har verkligen dragit igång och det är kul att jobba, såå kul! 🙂 Förövrigt har jag varit helt slut om kvällarna. Lite bowling med Rasmus och hans vänner i fredags, räkor och film i lördags och igår började jag får migränkänninger så hamnade snabbt framför brasan hemma hos Rasmus efter jobbet och gjorde inte speciellt mycket resten av kvällen.

Men måndag hörrni, ny vecka och vi traskar in i den näst sista veckan för detta året, det är ju så sjukt att man knappt vill tro sina ögon. Jag ska sätta ihop en årsrecap på onsdag samt lite mål inför 2018. Jag har en go känsla för 2018, det kommer hända mycket! Frågan är om det slår 2017? Hmmm vem fan vet 😉

Anyways, då det är måndag är det även dags för en ny video på min youtubekanal, denna veckan en alldeles speciell sådan 🙂 kolla in den vettja 🙂

PUSS!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!