Gissa vart vi ska åka??

Okej hörrni, här går det undan i svängarna, det vill jag lova. Men jag är glad, jag är lycklig och i himlen, totalt, komplett, hela tiden ungefär. Nu är det officiellt på alla plattformar, instagram, youtube och blogg. Det är så när det är ens yrke, när man liksom har sitt liv som ett yrke (låter sjukt men sant ju), man måste ju dela med mig av allt, och jag bara totalälskar det! Tack för all kärlek ni skickat i samband med att jag berättade om mig och Rasmus, det värmer ska ni veta! <3

Lika snabbt som jag sa orden ”Ahh okej men Rasmus, är du min pojkvän nu eller?” så bokade vi resa. Superhärligt att han älskar att resa lika mycket som jag, annars hade det ju aldrig gått kan jag känna. Okej, kanske inte lika snabbt men nääästan. Och gissa vart vi ska? jag har varit där innan, år 2014. Någon gissning? Nää okej, VIETNAM!

Äntligen ska jag få åka tillbaka till detta fantastiska land igen, det ska bli så härligt att få upptäcka det på nytt! Och att dessutom få se andra delar av detta magiska land. Jag hade ju planer på att dra till Thailand i januari, så blev det icke! 😉

 

Vi har en plan om att göra något varje månad, något att se fram emot. I mars blir det Vietnam, i januari blir det Stockholm till Flisan och Daniel. Vad händer i februari trors? 🙂 Wiiiiiiie 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hallå vår Fia för det är du❤️Du är så underbar vi är glada att du kommit in i vår familj☀️????

  Annkristine 2017-12-26 17:34:15
  Svara
  • Svar på Annkristines kommentar.

   Tack bästa du!! <3 Jag är också så glad att jag fått komma in i er familj och fått träffa er son! Ni är underbara! <3

   fiiaan 2017-12-27 07:48:43
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!