FUCK julångest!

Julen är härlig, lugn och alldeles fridfull, eller hur? Njaaa, alltså visst är den det, eller ja, den ska ju åtminstone i alla fall vara det. Jag har haft julfeeling iår, hade det runt första advent, sen har det bara gått utför. Jag känner inte så mycket härlighet, lugn och fridfullhet om jag ska vara helt ärlig. Jag känner mest stress just nu, och en längtan att julen ska vara över.

Sociala medier överhettas med JULMYS denna tiden på året. Men jobbar man i butik under dessa veckorna vill man inte äta pepparkakor på kvällen, jag vill inte höra Carolas ljuva stämma en enda sekund längre än efter klockan 20:00 och hör jag ordet julklappslek, well dont even go there!

Jättenegativ låter jag, jag vet, och så får det vara. Här är mitt ställe att skriva av mig på, att ventilera mina tankar och mina känslor. Julen är mysig, den är verkligen det, jag älskar egentligen julen, men i år är jag bara otroligt trött och otroligt sliten om jag ska vara helt ärlig. Förmodligen kommer jag kunna andas ut imorgon eftermiddag och förhoppningsvis njuta av en härlig kväll innan julafton och jag riktigt längtar tills jag får komma hem, hem till de småländska skogarna och känna lugnet.

Jag har forsats med lite i den här julstressen som jag så gärna vill hålla mig undan. Tycker julen har tappat sin mening lite i all köphysteri och tävlingar om vem som köper den dyraste och coolaste julklappen och lägger under granen. Jag är nöjd så länge jag får vara med dom jag älskar, det är faktiskt sanningen! <3

Så ja, endast lite om mina tankar denna fredag och jag vill skicka en uppmuntran till er att fokusera på vad som är viktigt denna julen! Ni själva, hur ni mår, samt era nära och kära! Tycker vi förbjuder julångest från och med nu och raderar allt som har med kaloriräkningsappar och träning att göra och fokuserar på att njuta av ledighet med nära och kära.

Jag satte ihop ett bonusavsnitt på min youtubekanal igår, med mina 5 bästa tips på att fucka julångesten i år. Ingen av er ska känna ångest denna julen, thats in the past!! <3

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!