Glad fortsättning favoriter!

Godmorgon mina fina JULISAR och god jul och god fortsättning till er!

Jag hade tänkt blogga igår hörrni, men jag hann inte med! Dessutom tänkte jag att ni förmodligen har bättre saker för er på julafton än att läsa min blogg 😉 Jag kommer skriva mer om min julis imon med  fler bilder och så,  jag behöver bara landa lite i all denna julstress känner jag.

Den senaste veckan har varit helt extrem så andas är vad jag behöver 😉

Jag ville  bara kika in och säga hej fin ni och tipsa om att mitt favvomysset har kommit in igen, fast i svart! Ni frågade massor om det och nu har de äntligen fått in iaf en färg och svart är ju alltid svart 🙂  Ni hittar det här (adlink)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!