Är det bara jag som tycker det är skönt att julen är över?

Goodmorgon hörrni och verkligen sorry för oregelbunden update! Men det har varit jul och jag har känt att jag behöver lite time off. Dessutom har tiden inte riktigt funnits till, men nu så, så här i mellandagarna, är jag tillbaka!

Det är med en ärlig och väldigt extrem utandning jag kan skriva; Jösses så skönt att julen är över! Jag veeeeeet, helt neggo är jag när det kommer till just julen MEN är det verkligen ingen som känner med mej? Älskar verkligen ALLA julen? Jag menar julmys, glögg, julmusik, är man inte seriöst liiiite trött på det by now? Eller är det bara otroligt modernt att göra`? Självklart är det en härlig högtid, eller det ska i alla fall vara det. Men jag upplever den mest som stressig och ganska pressad nu för tiden…

Min jul blev dock tillslut väldigt mysig, efter väldigt mycket stress på jobbet under flera veckors tid samt flängande på självaste julafton, blev det en mysig kväll med min mamma, Stefan, Philip och Hanna (som gottar sig i Thailand nu btw). Jag somnade en runda på soffan innan dom dök upp sen var kvällen fylld med julmat, julklappar och sen ett klassiskt julklappspel vilket alltid resulterar i skrik och skratt! 🙂 Därefter rullade bilen tillbaka till Halmstad för att somna ihop med Rasmus och sen fira jul med hans familj igår. Även där åts det julmat och delades ut klappar följt av julklappslek, supermysigt!! <3 Som julen ska vara egentligen! Nästa år kanske vi ska fira vid första advent tänker jag, så hinner jag inte bli sååå trött på Carola och Peter Jöback tänker jag 😉 Haha upplever att jag är något bitter i texten men icke, gladare än någonsin är jag, bara helt trött skulle man kunna säga 😉

Sååå, hur va er jul?? 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Det var ju himla mysigt du har. Jag såg först nu att ditt inlägg var ett år gammalt, men vad gör det. Trött på julen, ja en aning. Det är kul till julafton, sen bara tråkigare för varje dag. Seriöst, varför finns det Annandagar. Pissetråkigt! Det är som två Söndagar på rad! Undrar hur Gud tänkte när han ordnade till det där. Ha det gött! Hälsningar från Göteborg! Ps. Det tog nog tid och en del hundgodis för att få dina söta hundar att sitta så fint vid granen Ds.

  Niclas 2018-12-28 15:34:49
  Svara
 • Ledig lördag/söndag och därför på vkusten hos hjärtevännen. Bara vi två till stor del med bastu, laga lite mat, prata, älska. Sedan julafton med hans familj vilket nog leder till en resa till sol i vår, tjohooooooo!! Precis j-a ”lagom” jul helt enkelt.
  Lite sorgligt att höra när flera tycker att man är lurad på en extra julvecka eftersom det var julafton på fjärde advent. Det måste väl inte heta ”advent” eller ”jul” för att man ska kunna rå om varandra eller ha det mysigt och trevligt? Är det kanske lite socialamedierhets kanske? Bra att du håller ditt konto så jordnära, det berörde det du skrev om den där julen för länge sedan. Må så gott med kärleken!

  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Jag håller med dig! Jag upplevde socialamediehets ganska tidigt i år, alla fantastiska julgranar som kom upp redan i november 😉
   Låter som du hade en fantastisk jul och underbart med lite sol till våren!
   Stor kram till dej!

   fiiaan 2017-12-28 10:18:29
   Svara
 • Håller inte alls med, tänk att det kan vara så olika:) För min del kunde gärna julen få hålla på lite längre, tycker det är så himla mysigt, energigivande och rofyllt. Men det är nig lite vad man gör det till. Vår familj är noga med att inte planera in för mycket och inte stressa. Samt att vi inte strävar efter en ”perfekt” jul utan gör som vi brukar, ser till att få tid till att ungås med varandra och äter god mat och bara är. Finaste tiden på året typ:)

  Lisa 2017-12-27 12:08:25
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!