Nyårsresumé 2017 – Del 1!

Godmorgon lördag! Julen vad stressig och skickade som tack för sig en förkylning, igen… Alltså hur mycket har jag varit sjuk detta året? Inga småförkylningar heller direkt utan infektioner utan dess like. Öroninflammationer och bihåleinflammationer har man ju lyckats bocka av på listan detta året iaf. CHECK! Jag tänkte det skulle vara kul med en liten nyårsresumé av året som varit. Det har ju hänt extremt mycket. Jag minns hur sur jag blev på Casandra när hon den första januari sa” Ja men snart är det jul och nyår på nytt”. För helvete, chilla lite tänkte jag men ack så sant. Nu står vi här igen. Beredd att tacka för allt vad 2017 har att erbjuda och att imorgon välkomna allt vad 2018 har att erbjuda. Jag sitter nu med mina mål inför kommande året. Jag ska bjuda på dem här också sen tänkte jag, men först, nyårsresumé ala fia, part one!!!

Januari:

Januari bjöd nog inte på så jättemycket egentligen. Jag minns att jag längtade bort och att jag övervägde att åka och hälsa på Hanna och Philip i Thailand. Men tanken på att åka iväg själv skrämde mig, något jag förmodligen hade klarat av idag. Jag sålde min gamla smygan, min käraste bil som rullat sen jag tog körkort 2007, några tårar föll minsann. Mamma fyllde de stora 50 och det firades!

 

Jag fick också äran att vara med i första numret av Womens Health som en kroppspositiv förebild, det var stort, riktigt stort och början till något som skulle komma att bli mitt yrke på deltid.! <3

Februari:

mde

Februari liknar januari. Den bestod av radioprat, jobb på TM och hemma, bruncher och bokning av sommarens resa, Kambodja. Casandra blev nominerad till Årets Unga Företagare i Laholm, vann tyvärr inte meeeeen det var en mycket trevlig fest man fick joina 🙂

Mars:

Mars bjöd på framgångar för IAMPROUD med både föreläsning i en kyrka utanför Varberg och en workshop uppe i Nynäshamn för Jossans tjejgrupp! <3 Tacokvällar med nära och kära och…

årets första solstrålar hemma i stugan i Värnamo. Nu längtade jag efter våren. Våren 2016 var här ett minne blott och ett enda stort mörkt hål. Jag mindes inget från den våren och jag hade höga förväntningar på våren som var på väg följt av en fantastisk sommar!

April:

Äntligen! April, April, April! Årets första grillning, påsk, glass och frukost på stans första uteservering. Kallt som fan var det, både på frukosten ute och grillpremiären men vem bryr sej!? Det var officiellt vår. Efter en lååååång och tung vinter var det äntligen ljust länge och värmen började närma sig med stormsteg!

Mysigaste besöket av Flisan i slutet av april fick inleda maj månad. Uteservering på Bulls, deras hamburgare och återigen svinkallt men ack så härligt. Jag minns jag var lycklig. Det är något speciellt med våren, det gör något med kroppen, eller hur? Man blir så galen, sprallig och lycklig… Det längtar man efter, verkligen, efter månader av mörker! Oh vad jag fylls av energi!!

Maj:

Roligaste kvällen på Weeks Out på Boom Boom Room, vilka vänner och vilken lycka!! En valborg hemma med föräldrar och syskon med respektive, det var liksom inte mer jag kunde begära just nu! Konstigt, hur nöjd man är under våren. Nu tycker jag att längtar efter så mycket, det känner jag aldrig på våren, jag är bara nöjd och så glad. Som på bilderna.

Och så kom värmen! Maj måste varit den varmaste månaden på hela förra året? det var inte längre kyligt om kvällarna och grillkvällarna blev allt fler. Mer och mer kläder kunde tas av och tillslut kunde man njuta av barbent även på kvällen. Simone och jag började fota, oj som vi fotade, på alla möjliga ställen. Och jag älskade det, att få spendera tid med henne men också stå framför kameran. Hon är grym, vi är grymma!

Festligheter hos Maasings med årets största och roligaste fest för att sedan låta bilen rulla upp till Stockholm för mitt livs första Bodouirfotografering med en sliten Pernilla vid min sida, hjälp va det händer grejjer i Maj!!!!! Maj va månadens månad!

Årets första dopp och grillning med mina tjejer i ett helt magiskt Halmstad. Alltså Halmstad, tack för att du har slukat mig. Dina vyer får mig att aldrig någonsin vilja flytta härifrån. Du har vunnit mig, och hela mitt hjärta!

Juni:

Juni maxades… av lite allt möjligt skulle man kunna säga. Jag hade aldrig tidigare besökt Summerburst och hade bestämt att år 2017 skulle bli det året då jag gjorde allt jag kände för. Så jag maxade och körde Summerburst gånger två. Först Göteborg och sen Stockholm. Stockholm vann, med hästlängder. Roadtrip, öroninflammation, hotell och Justin Bieber med ett grymt härligt jävla gäng. Finns det något som slår det? Nej jag tror faktiskt inte det. Okej, öroninflammationen hade jag kunnat leva utan, verkligen. Men av någon konstig anledning var den helgen en utav de roligaste på hela året!

Hem från Stockholm för att påbörja en antibiotika kur och sen packa om väskorna för KAMBODJJA! Alltså, jag finner inga ord för Kambodja, vilke land och vilken resa. Tack juni, tack älskade juni!

Part one detta hörrni, åh va det fick mej att längta efter sommaren. Imorgon är det självaste nyårsafton och då kommer resterande händelser från 2017, kanonåret! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!