Nyårsresumé 2017 – Del 2!

Ikväll händer det. När klockan slår 12 lämnar vi året 2017 bakom oss och öppnar armarna för 2018. Kan ni få separationsångest över sånt? Okej, låter helt orimligt kanske men jag kan faktiskt känna det.

Som jag vuxit under 2017. Det var verkligen mitt år, där jag, Fia, fick plats och utrymme och där jag, växte till något jag aldrig tidigare varit. Självständig och riktigt jävla cool om jag får säga det själv, vilket jag får, för det är min blogg 😉

Nu fortsätter vi resterande 2017 och njuter lite av det innan det är dags att säga hejdå! Gjorde ni något som ni lagt på minnet under detta året? Snälla dela gärna med er av ert 2017!

Gott nytt år älskade ni, hörs nästa år!!!

Juli:

Juli inleddes med ännu en festival. Jag och Casandra körde SummerOn i Båstad för andra året i rad, en så härlig kväll, ja ni ser väl solnedgången, what to say?

Tusen skratt på surfbrädan när jag och Simone testade på att surfa tillsammans med Namasea surf, en kväll som varit deppig då vi båda sagt hejdå till två personer som tog mer än vad dom gav, blev istället magisk och fylld av sååå mycket glädje, energi och skratt!

Måndagsklubben blev en veckotradition under denna sommaren och jag hade roligaste dagen dagsfesten ute i Tylösand den 15 juli, haha minns till och med datumet. Då måste det vara något speciellt.

VIP fester med Hugh Grant i Båstad och blomsterplockning en sen sommarkväll efter en underbar fotografering med Simone. Jag minns jag kände frihet, frihet i mig själv och frihet i livet liksom.. Jag njöt, så otroligt mycket.

Huset i stugan invigdes av syskonen Anderberg med respektive och bästa vänner. Grill, bad och massa häng väntade under en heeel helg. I Värnamo kan jag andas, så magiskt härligt!

Augusti:

Äntligen fick vi till kusinmyset vi så länge velat. Pizza och massa prat. De börjar bli stora, mina små tjejer. Det märks när man helt plötsligt har samma intressen, killar 😉

Säsongsavslutning på Måndagsklubben och Per Gessle en sommarkväll där mammas 50 års dag firades ännu en gång. Per Gessle, vid havet, en vindstilla kväll i Halmstad, svår att tänka mig att det finns något som slår det!

En lyxig övernattning på spahotellet Gullmarsstrand gjorde inte ont. Hotellrummet hade utsikt över havet och var helt fantastiskt. Spa, middag och sen massa prat ute på altanen med ett glas vin i handen, jag njöt av årets sista sommarmånad.

Min första fotografering med Mariette ägde rum på västra stranden i Halmstad. det var första men långt ifrån sista. Inte trodde jag att jag skulle hitta min absoluta favvofotograf at tthis point, så duktig och så grym! Älskar det!

 

Känslan av att bli med modellkontrakt undrar ni kanske om? Priceless! Tack augusti för att du äger!!

September:

Vi firade livet i september. Nya möjligheter och drömmar som uppfylls. Möten, frukostar och dop inledde september månad följt av..

Mysigaste helgen i Polen med Flisan. Känslan att mötas upp på ett hotellrum i en mysig stad i ett annat land med sin bästa vän är obeskrivlig. Lyxigt, magiskt och såå roligt. Detta gör vi om Flisan, det måste vi!

Det firades födelsedagar och träffades nya människor. Annika Sjöö, vilke kvinna du är! Även lite nya fotograferingar med Mariette, alltså hur snygg är inte den svart vita bilden? Jag älskar den!

Oktober:

Plockmat, fester, konstiga ställen att fotografera på kalla höstdagar och Stockholm. En början på min youtubekarriär!

November:

Ännu ett besök i stockholm endast några veckor senare för att besöka Splays årliga Halloweenfest, underbart roligt med min stockholms resekamret Hanna!

resor resor resor. Låt mig få resa massor i 2018 också! Gran Canaria med mamma för att besöka mormor och morfar! Tack älskade ni för fantastiska dagar. Jag älskar er. Och Allis, nu får du snart komma hem, det är långt till LPA!!!!

December;:

Efter myskläder, jobb och mängder med stress kom julen, den var mysig. Men mysigaste slutet med detta året var ju att man gick och blev med pojkvän. det var nog det sista jag trodde skulle hände mig detta året. Men ack det underbaraste. Livet blir inte alltid som man tänkt sig och tur är väl det, det kan bli så mycket bättre <3

Gott nytt år älsklingar!! PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Var har du hittat den alldeles UNDERBARA tröjan/koftan som du har när du står på knä på stranden? Den som är svart/blommig! Superfin verkligen! 🙂

  Bea 2018-01-04 20:14:41
  Svara
  • Svar på Beas kommentar.

   Åh den är dessvärre inte min utan min fotografs. Så jag vet inte men visst är den famtastisk!

   fiiaan 2018-01-12 08:18:08
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!