Mängder med videos från 2017!

Godmorgon kompisar och godmorgon till 2018! Eller ja, god eftermiddag är det ju faktiskt. En annan sov till 10:15 idag, det händer liksom NEVER. Någon som varit trött den senaste tiden och det var sanslöst skönt att inte ställe klockan imorse!

Igår firade jag nyår på ett speciellt sätt, i min pyjamas, i soffan, med Rasmus vid min sida, god mat, Pirates of the Caribbean på tv:n och helt lugn och ro. Jag är fortfarande sjuk och behövde verkligen bara vila. och vet ni vad, det var såååååå skönt. All hets om nyårsklänningar, nyårsfester och nyårmiddagar släppte och jag gjorde det jag kände för, utan att bry om vad man ”ska” göra på nyår. Vi skålade vid 12-slaget, med alkoholfritt bubbel och somnade gott runt 12:30. En underbart skön kväll!

Hur hade ni det? 🙂

Hela förmiddagen har jag suttit och klippt veckans vlogg nu, en vlogg med massa klipp från mitt första år på Youtube samt lite annat ni inte tidigare har sett. Denna veckan är jag helt ledig från TM och ska jobba hemma och fixa och dona, sätta upp mål, planera och strukturera allt, det känns så otroligt skönt!

Ni kommer direkt till min senaste vlogg med ett enkelt tryck nedan, missa den inte 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!