Vad vill ni se?

Tankenverksamheten har gått på högvarv den senaste tiden, 2018 vill jag verkligen satsa! jag vill satsa stenhårt på Youtube, bloggen och Instagram och det jag gör här. Okej, jag har satsat tidigare också men det är dags att lägga i en liiite högre växel iår faktiskt vilket jag tycker ska bli sååå jävla kul. Jag vill att allt ska bli så bra som det bara kan bli, därför vill jag ju givetvis att ni ska tycka till. Bloggen har varit svårt att bolla tillsammans med Youtube faktiskt, youtube tar enormt mycket tid och så är det väl bara men jag ska verkligen försöka få igång bloggen till där den en gång var. 🙂 Jag ska börja ta mer bilder och lägga mer tid på grymma texter men nu vill jag fråga er, Vad vill ni se under 2018? Och kom igen nu, ni är många som är inne här och läser, följer mej på Youtube och på instagram, nu hr ni chansen att tycka till! Jag skulle uppskatta det såå himla mycket!

Jag vill maxa 2018 så kom igen, hjälp mig med att berätta VAD NI VILL SE MER AV!!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Allt ovan, samt att, du ska ju åka utomlands snart och så ska även jag, en solig semester förhoppningsvis. Till Spanien om drygt en månad. Brukar du förbereda dig på något särskilt sätt när du åker till solen när huden är vinterblek och känslig? Hur mycket/lite kläder behöver jag för en vecka? Andra små restips från dig som är så resvan, kanske ett vlogginlägg om just resande till sol och bad?
  Ha en fin helg!

  Svara
 • Vill ha vloggar, massor med olika recept på smoothies, rawfood grejer osv, inlägg om vad iamproud pysslar med, osv ????

  Johanna 2018-01-05 03:21:52
  Svara
 • Vloggar. Där man följer din dag!

  Cecilia 2018-01-02 21:41:23
  Svara
 • Jag bara älskar dina lång inlägg där du verkligen pratar från hjärtat. Jag hade älskat och få läsa eller höra på YT om livet. Med livet menar jag tex. hur man lär sig att acceptera att livet ser olika ut för alla när de bla. gäller kärlek både till sig själv och till andra.

  Kelly 2018-01-02 09:42:56
  Svara
  • Svar på Kellys kommentar.

   Åhh vad fin du är- Så glad att du uppskattar de inlägg där det känns som jag bara babblar på 😛 haha.
   Tack snälla 🙂

   fiiaan 2018-01-04 09:57:43
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!