En vecka fritt!

Jacka (Fuskpäls) härifrån (klick!) || Mysset (slut men finns kvar i svart) härifrån (klick!) (adlinks)

Heeej hörrni! Vilken vecka jag har. Den är verkligen helt underbar! Så glad att jag startade året med en hel veckas fritt från TM. Det har gett mig möjlighet att fokusera på mitt, heeeelt och hållet! Jag mailar, planerar, grejjar, joxar, fotar, filmar, har möten, käker lunch på Spisen, ja ni vet, typiskt influencigt 😉 hahaha nääää skulle jag inte säga, men ack vad jag njuter!

Idag har jag även satt ihop lite mål för detta året och hur jag vill att det ska utvecklas 🙂 Spännande spännande!

Ikväll åker vi faktiskt hem till Värnamo i några dagar. Elsa och Märta ska packas in i bilen och så ska vi hem för att snickra ( okej jag ska inte snickra, men Rasmus ska hjälpa Stefan att måla i huset) och fixa. Det ska bli jättemysigt. Jag ska ha några lunchmöten och rofyllt sitta med min bokföring( skojj, jätteskojj) . Ska bli superduper mysigt!

Vi hörs från de småländska skogarna!

PUSS!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!