Cellulit och bristningsacceptans!

Godmorgon från mitt alldeles fantastiska rum hemma i Småland! Hjälp va jag längtar tills renoveringen är klar här nu så man kan börjar vara här oftare, så rogivande!

Rasmus hjälper till att spackla och måla och jag har suttit med nästa veckas vlogg som kommer upp på måndag. Ännu en självkärleksmåndag dyker upp och då det är början av året och media totalbombaderas med tips på dieter, förbränningsträning och krämer för  bristningar och celluliter vill jag ta upp just det, bristningar och celluliter! Vi har dom, dom är våra och jag vill helt enkelt berätta för er i den videon att ni ska acceptera dom och att ni inte behöver göra något åt dem, inget alls!

Nu ska jag fortsätta klippa så den är helt klar tills på måndag och sen ska jag sätta mig med bokföringen som snart måste vara klar 🙂

Puss!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!