Självkärleksmåndag – Dina celluliter och bristningar ÄGER!

God eftermiddag hörrni!

Jag ber otroligt mycket om ursäkt för gårdagens tekniska problem, Finest låg nere igen och där kan jag tyvärr inte alls göra något åt situationen, mer än att vänta! MEN nu är vi tillbaka igen och inlägget som läs upp igår finner ni ju nedan 🙂 Ni får ta igen helgbrunchen nästa helg istället 😉

Förra veckan satt jag två hela dagar och lärde mig mer om Youtube samt programmet där jag klipper mina videos! Liiite specialeffekter lärde jag mig som jag använt mig av i min senaste video, nämligen ännu ett avsnitt av självkärleksmåndag! Idag pratar jag om, som jag nämnde i förra veckan, bristningar och celluliter och hur ni ska gilla dom istället för att hata dom! Tips utges ju också såklart! Dina bristningar och celluliter ÄGER!

Och så när man ska klippa in klippet så funkar inte det? Va i helvete Finest! Aja, klicka in er på den tråkiga länken nedan för att se de roliga innehållet då hörrni. Sorry guys <3

https://www.youtube.com/channel/UCxAmMbOdR7U-nZDke67If_g

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!