Recept: Spicy Mango smoothiebowl

Det börjar bli uttjatat att be om ursäkt, jag vet! Dessvärre finns det inget jag kan göra åt det. Bloggen låg nere igår också och det har varit svårt att hålla löftet om att bli bättre på att blogga. Men tro mig, jag gör mitt bästa! Finest byter servrar men det ska bli bättre lovas det, så älskade ni, håll ut! <3

God morgon härliga fredag i alla fall! Har ni den där bubblig fredagskänslan i kroppen? Det har jag! Trots att det börjat bli tråkigt att jobba så otroligt mycket helg sen jag och Rasmus träffades har man ändå en fredagskänsla som är väldigt speciell. Förväntansfull och exalterad på något vis 🙂

Just nu sitter jag och dricker morgonkaffe och ska planera upp denna dagen, det blir en lång promenad med Märta till att börja med, sen behöver jag hämta paket, klippa näst veckas vlogg, fixa lite saker med bilen med mera innan vi ska käka på Pinchos ikväll, Rasmus and me! <3 Mys!

Jag hade debut på gymmet igår med, första gången på någon månad, tiden har inte räckt till under julmånaden säger jag bara. Men det var otroligt skönt och träningsvärken idag är ett faktum!

Efter det blev det en magisk smoothiebowl! Japp jag har snöat in helt på mango, torkad, fryst, färsk, you name it! Så gårdagen bjöd såklart på en mango smoothiebowl, kolla recept nedan 🙂

 

 

Spicy Mango smoothiebowl

1 st banan

1 näve fryst mango

1 skvätt valfri mjölk

1 bit färsk ingefära (välj storlek efter önskad smak)

1 ägg

Gör såhär:

Mixa samtliga ingredienser till ens lät smoothie. Häll upp i skål och toppa sedan med önskad topping. Jag körde på torkad mango, riven kokos och lite valnötter. Magiskt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!