Känn efter, vad säger magen? Vad vill du göra idag?

Helgerna var alltid värst så jag kan förstå din känsla du kanske vaknade med idag. Känslan av önskan, önskan att kunna göra som du vill, känna som du vill, utan att vara styrd av den där gubben på axeln som jag alltid kallade honom. Ångesten över den där lyxiga middagen du käkade igår eller rädslan att godiset du åt fick dig att gå upp flera kilo i vikt. Lyssna inte på honom, inget utav det han säger är sant. Du är en fantastisk person, vacker, snygg och alldeles perfekt. Idag, inte när vågen visar annorlunda siffror, inte heller när målstorleken 36 (eller vilken storlek du nu önskar ha) är uppnådd, nu, idag, denna fantastiska lördag.

Kanske du inte alls vill gå till gymmet idag, men rädslan över att skippa ett gympass gör dig rädd och orolig. Att gå utanför boxen och våga bekämpa gubben på axeln är det svåraste till en början men det är det första steget som är steget till din frihet. Det är det steget som kommer rädda dig. Kanske du vill gymma idag, då ska du göra det. Det jag säger är att du ska aldrig göra något utav tvång, något som får dej att må dåligt, något som du gör för att du känner att du måste.

Vet du vad jag tycker? Vet du vad jag tycker att hälsa är? Hälsa är allt so får dig att må bra här i livet. Rent fysiskt, men också rent psykiskt. God mat, vänner, resor, jobb, träning… ALLT! En balans av detta tror jag kommer ge dig det du drömmer om, ett liv i balans.

Va snäll mot dig själv idag, denna vackra lördag! Gör det du känner för, ät det som får dig att må bra (och det du tycker är gott). Träna om du vill, låt bli om du hellre vill det. Känn efter, vad säger magen? Vad vill du göra idag?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!