Dagens To-Do!

Godmorgon mina solstrålar! Idag vaknade jag så otroligt pigg och glad vid 05:30 när Rasmus klocka ringer. Av någon konstig anledning la jag mig i sängen igen efter Rasmus hade gått och somnade givetvis om, vaknade och var supertrött! Varför gör man så? Jag skulle traskat upp klockan 06 bara, men det kändes ju givetvis omänskligt tidigt men det är ju en skön känsla att ligga kvar och gosa lite i sängen, såklart men jag behövde verkligen inte de där extra timmarnas sömn!

Men nu är jag uppe, sitter och dricker blåbärssmoothie, har svarat på lite mail och precis varit ute på en lång och frisk promenad med Märta. Det snöade lite (USCH PÅ DEN, någon mer som vill ha vår nu nu nu?). Nu inväntar jag ett telefonsamtal från Lovisa på TH, great things are about to happen, vilken vår jag har framför mig, så himla mycket roliga och spännande samarbeten. Det kommer bli mycket jobb, men närmre och närmre friheten på ett vis! Så dagens to-do lista ser ut enligt följande!

Dagens TO-DO:

– Telefonmöte med Lovisa TH

– Hämta paket och filma ett samarbete ni inte vill missa på söndag på instagram, believe me!! 😉

– Fota lite

-Klippa Vlogg

-Diverse tvätt och röj!

I nästa veckas vlogg snackar jag djupare om ångestprioden jag hade i början av veckan, jag kände att det kändes otroligt viktigt att ta upp det då jag vet att ni är så många där ute som kan relatera <3 Missa inte det!

Största PUSSEN ever!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!