Ge mej ledig helg Soon pls!

Godmorgon fina ni! Hur mår ni? Här är det bara bra, äntligen helg igen, även om man jobbar är det ju fortfarande en speciell känsla, helgkänslan! Dock känner jag att det blivit otroligt tråkigt att jobba nästan varje helg sen jag träffade Rasmus, det är ju så han är ledig och man har möjlighet att hitta på saker liksom. Funkade alldeles utmärkt när man va singel, men nu är det riktigt tungt att kliva upp i sängen på lördagarna när han ligger kvar och gosar! Nästa helg är jag dock helt ledig, få ska jag minsann göra brunch!!! Har ni några tips på jag ska göra? Smoothies blir det ju lätt, sen vill jag gärna testa något nytt recept på pannkakor! 🙂 Får se vad jag hittar på! Älskar att jag har fått tillbaka baklusten! Mums! 🙂

Ha en magisk lördag babes!

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag bara ÄLSKAR veganska amerikanska pannkakor. Är helt beroende i perioder. Hett tips i fall du inte testat innan????PS Tack för all inspo i alla dina kanaler. Fortsätt med det du gör för när man har en dålig dag blir man mer pepp.

  Felicia 2018-01-21 13:06:38
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Åh har du något bra recept på veganska? 🙂 MUMS!! Tack snälla söta du! Lovar att jag ska fortsätta! Stor kram!

   fiiaan 2018-01-23 16:00:14
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!