Ibland mår jag inte så bra – En öppen video om min psykiska baksmälla

Hej hörrni! Ännu en gång har bloggen legat nere och det börjar bli otroligt tjatigt, jag får ingen riktig feedback på varför det händer och ni är många som frågat om jag slutat blogga! Absolut inte, jag finns kvar och ska ingenstans men jag ska se vad jag kan göra för att det ska bli bättre än detta fram och tillbaka hela tiden <3

Så! Det är måndag och i vanlig ordning är det tid för en ny video på Youtube! Jag hade tänkt en självkärleksmåndag men när jag skulle spela in i förra veckan kände jag att det kanske va ett perfekt tillfälle att öppet berätta om min ångest, då jag var mitt i känslan, där och då! Psykisk ohälsa exploderar just nu, det är både hemskt och härligt, hemskt att så många mår dåligt men härligr att fler och fler pratar om det, öppnar sig och berättar om sina storys och på så vis stöttar andra! Givetvis vill jag göra detsamma för det är ju faktiskt så, ibland mår inte jag heller så bra. Man lär sig leva med det, men jag vill väldigt gärna berätta för er vad som pågår i mitt huvud när detta händer. Det är det jag gör nu, i detta klippet <3 klicka in er på klippet nedan för att se min video babes! <3 Och glöm inte prenumerera på kanalen!

PUSS!

https://www.youtube.com/channel/UCxAmMbOdR7U-nZDke67If_g

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!