Varför tvinga sig till något man bara inte vill för tillfället?

Goodmorgon vackra ni! Hoppas ni mår prima. En annan vaknade klockan 05:30 av Rasmus alarm och kunde givetvis inte somna om, men det är ganska skönt ändå kan jag tycka, det blir lite tid framför datorn med en kopp kaffe och sen en lång promenad med Märta. Gymmet lockar inte alls at the moment. Jag ska byta gym är det tänkt och hoppas det hjälper peppen lite. Tills dess, blir det promenader med hunden, varför tvinga sig till något man inte vill bara för att tänker jag? Det går lite upp och  ner, det får vara så helt enkelt.

Jag körde en haul med Madlady på instagram i söndags, myskampanjen som ni bara totalälskade sist jag körde den. Och det verkade ni göra denna gången också för plaggen gick åt som fan MEN där finns flera guldkorn kvar och jag tänkte därför tipsa er 🙂 Flera nya set med pärlor har trillat in och så mycket snygga toppar! Det är sista dagen idag med koden SOPHIA15 för 15% på allt, så passa på att shoppa 🙂 Inlägget innehåller adlinks!!

Min absoluta favvotröja just nu : Tröja med pärlor – Pearly short creme här (klick!)

 

Skönaste setet, otroligt höga i midjan och mjuka på insidan: Mysset – Striped Down här (klick!)

Cute pearls black här (klick!)

Cute pearls wine här (klick!)

Pearls overload pink här (klick!)

Fighterset här (klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!