Recept: Hemmagjord Mangoyoghurt med toppings

Hahaha kan vi snacka om mitt mango-craving som jag dragit på mig den senaste tiden?! Jag är vrååålsugen på mango, konstant! Färsk, torkad, juice, you name it. Det spelar ingen roll, as long as its mango kan man väl säga!! Så ja, det fick ju bli en frulle i mangons tecken igår också! Egengjord mangoyoghurt, toppad med torkad mango och mangojuice till det såklart 😉 Jag kommer vara en mango när jag kommer hem från Vietnam hörrni, just so you know!

Hemmagjord Mangoyoghurt

1- 2 dl naturell yoghurt

1 dl frusen mango

1 msk honung

1 ägg

Gör såhär:

Mixa allt i en mixer och häll upp i en skål. Toppa med granola, torkad mango, kokos, valnötter och russin (eller vad fasen du nu känner för). Enjoooy! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!