När tankarna håller en vaken…

Jag vaknade runt 05:00 av att Rasmus snarkade. Han gör det i vanliga fall men just nu är han förkyld så nu är det heeelt extremt. Här om natten sov jag på soffan och han tassade ut nu på morgonen för att lägga sig där och då kunde jag inte somna om. Fia har alltså varit helt klarvaken sen 05:30 denna lördag. Och Ralle är ju en sån som somnar så fort han lägger huvudet på huvudkudden, så jag hör ju den söte ligger och snarkar ute på soffan 😉 Har någon bra tips mot snarkningar? What to do liksom?

Jaja, jag har fått massa gjort. Eller ja, lönen kom ju häromdagen, synd att låta den ligga för länge på kontot. Aeee skojja bara, jag är faktiskt grym på att spara pengar MEN jag behöver faktiskt nya bikinisar inför Vietnam, så det blev till att klicka hem ett härligt gäng från samma ställe som förra året, jag älskade nämligen dom. Det är svårt att hitta bikinis man trivs i tycker jag. Men när vi skulle åka till Kambodja lyckades jag verkligen. Min absoluta favorit är den jag visar här nedanför, klicka här (klick!) (adlink)för att komma direkt till den och alla andra magiska bikinisar. Jag klickade faktiskt hem en baddräkt från Plus Size avdelningen också, storlekarna är så sjukt små så jag hoppas den kan passa!

Idag väntar en heldag med Gekås och Ikea, vi ska shoppa massa nya gemensamma grejjer, sååå jäkla mysigt! Porslin, nya handdukar och sånt ni vet. Tycker det känns roligare att ha det gemensamt, nytt och fräscht liksom. Dessutom bestämde jag mig för att slänga mycket när jag flyttade, jag hade så otroligt mycket skit alltså. Så mysdag deluxe här.

Jag funderar också på att byta gym. Jag har helt tappat gnistan för det jag är på ny, behöver en nystart. Det står mellan Nodric Wellness och Fitness 24/7. Det lutar faktiskt åt NW igen, de har ett bra 24/7 gym som ligger nära där jag bor nu. Det var dock där jag tränade när jag var som sjukast, lite halvläskig tanke ändå men jag trivdes så bra när jag väl va där!

Haha inte konstigt man inte kan sova när alla dessa tankarna håller en veckan… Så, vad ska ni göra denna härliga lördag? 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Min kille snarkar. Jag säger bara öronproppar. Apoteket har en blå variant som heter typ Sov gott. Extra mjuka. Funkar toppen ❤

    Mirjam 2018-01-29 06:38:49
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!