Ett bröd ni måste baka!

Godmorgon härliga söndag! Och framförallt, lediga söndag. Helt seriöst så tror jag inte jag har haft en enda ledig helg sen jag och Rasmus blev tillsammans och det är tråkigare än någonsin att jobba så mycket helger, nu när jag har honom. Men, det får en också att njuta lite extra av just dessa helgerna. Så nu såhär på morgonkvisten, ska jag göra en riktigt brakbrunch till honom, det får bli pannkakor eller våfflor (har inte riktigt bestämt mig ännu), smoothie, hallonbröd, juice och lite annat smått och gott 🙂 Jag fick tips från er på veganska pannkakor, kanske blir att göra något sånt men har fortfarande inte hittat något bra recept så vi får se. Hallonbrödet måste ni verkligen testa hörrni, det är helt fantastiskt gott och så enkelt att göra 🙂 Receptet har ni här. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!